dimarts, 5 d’octubre del 2010

VISITA: Amics del Museu

Dissabte passat, dia 2 d'octubre, vàrem tenir una visita molt agradable al Museu. Un grup de 55 persones, els Amics del Museu de Mallorca, va venir al nostre poble i era visita indispensable entrar a veure el Museu de l'aforisme. Des d'aquí volem agrair al seu organitzador i guia, Pere Morey, per haver muntat aquesta visita a Consell.
Els Amics del Museu de Mallorca venien de fer una visita a Alaró i a Consell hi havien de dinar. Abans de dinar varen visitar el celler de can Ribas i l'Església de Nostra Senyora de la Visitació, on varen poder sentir la jota de Consell interpretada en piano. El dinar va ser al restaurant El raiguer, a l'entrada del poble i després va continuar la visita. Primer al Museu de l'Aforisme i després lectura de diversos aforismes al jardins municipals de ca sa Madona. Per acabar tengueren el gust de conèixer el darrer espardanyer que queda fent aquest ofici tradicional al nostre poble, Pere Parets, que els va mostrar com es fa una sola d'espardenya.
Des d'aquí volem donar les gràcies als Amics del Museu de Mallorca i convidar-los per quan vulguin tornar venir! Una abraçada

2 comentaris:

  1. Si teniu més fotos de la visita ens les podeu fer arribar al nostre correu: museuaforisme@gmail.com

    Gràcies!

    ResponElimina
  2. Sí que va ser una visita milt agradable i enriquidora. Gràcies per l'hospitalitat i la simpatia de tots.

    ResponElimina